Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärntäcke

Tänk att det är samma stjärnor
som vi ser.
Glittrande diamanter
som gnistrar och blänker.
Vackra stjärntäcke
som vaggar oss till ro.
Jag tittar och drömmer dig hit
i en virvlande stjärndröm.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-01-12 22:52



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skaldat!
2015-01-22

  Eva Helene VIP
Fint och fantasieggande!
2015-01-13

  stig wikman
ETT TACK TILL DEJ JAG SKÄNKER
FÖR STJÄRNORNA SOM BLÄNKER

kram å applåd .
2015-01-13

    ej medlem längre
Mycket mycket vackra ord.
2015-01-13

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert och rofyllt...
2015-01-13

  Ljusletaren
Älskar bara dina sanna ord här och tack för dem/ kram
2015-01-13

  Anya VIP
Tycker särskilt om konstaterandet i inledningen. Jaa samma sol och samma himmel...i lite olika vinklar.
2015-01-13

  Lars Hedlin
JA visst är det underbart :)
2015-01-13

  Chawa VIP
Ord som utstrålar så mycket trygghet - härligt att få sova under samma täcke alla, ingen behöver då längre känna sig ensam i sin säng. Mycket vacker text! Det är underbart att tala med stjärnor - jag vet!
2015-01-13

  ULJO
Vacker dikt om universums mirakel
2015-01-12

    ej medlem längre
Vackert
2015-01-12

    ej medlem längre
Vilken vacker dröm du målar upp med dina varma ord..
2015-01-12

  KYREUS of Sweden
Rara ord.
2015-01-12

    ej medlem längre
Fin, vacker..
2015-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP