Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske Gud tyckte att det var för mycket ?

 

Att jag fick träffa dig ? Och att jag därför fick födas med en så djävulskt grym sjukdom? Kanske tänkte han så? Även du drabbades av svår sjukdom. Om det var så han tänkte vet jag ej. Men 0m han begärde att hela världen skulle gå under. Bergen sugas ner i bottenlösa hav. Blommor - gräs - träd och alla djur sakta förtvina och dö ut. Om det var priset? Ja - då tycker jag att det är helt okej. Verkligen för - ja jag kan inte hitta något ord som beskriver vad jag känner för dig - Susanne. Det finns helt inte ett enda ord som är tillräckligt. Inte heller kan jag skriva en kärleksdikt som håller måttet eller är i paritet...

Nog många som tror att de hittat sin stora/största kärlek. Tvivlar dock - tror inte de kan förstå hur jag känner för dig. Om vi stod tillsammans på världens högsta berg och du snubblade och började falla ner - ÄLSKLING - jag skulle kasta mig ner inom en sekund. Och ropa ditt namn innan du nått marken - hela vägen ner.

 

(Texten på bilden: Lives are for living - I live for you. Dreams are for dreaming - I dream about you. Heart are for beating - Mine beats for you.  Angels are for keeping - Can I keep you ?)

 

 

 




Prosa av Hans Christian
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-13 12:37



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En stark dikt med flera fogar men där kärlekens ord når till brädden och sedan rinner över i ett varmt intensivt flöde - väldigt gripande -tycker du skriver bra - tack för att jag fick läsa
2015-01-26

  Minkki VIP
Kärleken är ett mirakel - som ni två har det är ni verkligen värda Miraklet, hur skulle ni annars stå ut ? Och mitt i eländet flödar Dina texter med glöd och kärlek - och är samtidigt en smärtsam läsning. Hur ska man kunna läsa dem oberörd?
2015-01-14

  Connie
Den är så stark och så djupt berörande att jag själv knappt har ord! Det här är äkta kärlek på det djupaste planet man kan tänka sig!
2015-01-13

  Nanna X
ååå man kan ju inte undgå att beröras. lycka till i er kärlek! säkert kan den hela en hel del sjukdom och elände också.
2015-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian