Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu slipper du vara fast i din kropp. Nu är du någon annanstans. Vi är många som saknar dig och ännu fler som gläds åt att vi fick vara en liten del av ditt långa liv. Vila i frid.


Flyg lilla fågel

Igår var du en gammal man på jorden
idag är du en vacker svala i himlen

Åtminstone är det så jag vill se dig idag
när ditt hjärta slagit sitt sista slag

Du var en fantastisk man,
delaktig i så många liv

Älskande make
betryggande far
Omtänksam, kärleksfull
mor- och farfar

Ögon fäller tårar av sorg
men du är glädje i vår minneskorg





Fri vers av uniqorn
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-14 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uniqorn