Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ptsd

JAG HATAR DIG SÅ INNERLIGT
mer än vad jag älskade dig

DU FÖRSTÖRDE ALLT DIN ÄCKLIGA VARELSE
oss, MIG, MITT HOPP OM LIVET, MITT LIV
du tog dig friheten att förstöra
MITT
LIV!
DET VAR MITT LIV!
inte ditt. jaghatardig

1..

2...

3..TRE ÅR har passerat
och jag VILL vara lycklig
jag VILL ha gått vidare
jag VILL må bra
men du ditt äckliga kryp,
DU NÄSTLAR DIG IN I MITT LIV ÄN IDAG

JAG KAN INTE SOVA
JAG KAN INTE JOBBA
JAG KAN INTE VARA VAKEN
JAG KAN INTE LEVA
JAG KAN INTE VARA SJÄLV
JAG KAN INTE VARA LEDIG
JAG KAN INTE DÖ

VADJAGÄNGÖRÄRDUDÄROCHSPÖKAR
JAG HATAR DIG
FÖRSVINN UR MITT LIV
JAG LÄMNADE DIG FÖR ATT BLI FRI

nu förstår jag att jag aldrig blir fri.




Fri vers av uniqorn
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-06 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uniqorn