Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade demon

Lurendrejare, lurifax
och opålitlig!
Jag var över dig,
förbi dig,
BÄTTRE ÄN DIG!

Catalea-colombiana
Cocillana-etylmorfin
Amfetamin-Marijuana

Men det går inte att lita på dig
inte lita på mig
inte lita på suget i magen
efter spänning och förstörelse

FÖRSTÖRELSE!
FÖRSTÅR DU DET!

Catalea-colombiana
Cocillana-etylmorfin
Amfetamin-Marijuana

Men bara lite?
Smaka får man göra.
Smaka är bra,
det sa alltid mamma.

Å ditt missfoster!
SMAKA gör man en gång
SMAKA mat
SMAKA var det som förstörde dig
tillsammans med din onödigt
dumma,
idiotiska,
nyfikenhet för det FÖRSTÖRANDE

Catalea-colombiana
Cocillana-etylmorfin
Amfetamin-Marijuana

Fast namnen klingar vackert
och fåglarnas sång talar om det
det vackra alltså.
Att vara fri, att vara oövervinnlig
Överkvinnlig
Ett bloss kan inte skada?
Ett av flera hundra, tusen,
kanske tillochmed
hundratusen.
Vad skulle det vara?

HUNDRATUSEN!
HÖR DU INTE HUR DUM DU LÅTER!
ETT bloss blev HUNDRATUSEN
inte ETT som du sa
FÖRSTÖRELSEN skulle vara
TOTAL

Catalea-colombiana
Cocillana-etylmorfin
Amfetamin-Marijuana

Kom tillbaka

jag är dig inte fri
jag kan inte lura mig
jag saknar dig
jag behöver hjälp

Gå din väg och kom aldrig tillbaka




Fri vers av uniqorn
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-29 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uniqorn