Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musiken gav oss liv

Bekanta ansikten, bekräftande leenden,
ensamma själar som blandas med drinkar och saliv
Jay-Z hörs i bakgrunden eller kanske är det Kanye W,
längre bort sjunger Carola, vi sveper det sista och skålar

Än så länge är jag olyckligt lyckligt ovetandes
om stormvinden som snart fångar mig

Fler ansikten och opersonliga leenden,
jag suckar trött, det är en sån kväll då jag helst vill spy
Inte för fyllan för där är jag inte än tyvärr
men för den falska fasad vi klär oss i varje jävla helg

Jag suckar igen, med vassa armbågar tränger jag mig fram
om jag ska klara en timme till måste jag ha minst 12 öl

Svettiga, dansande, gnuggande, gungande kroppar
Jay-Z har blivit Axwell, jag höjer min blick
dina ögon möter mina och stormen som höll Carola fången
greppar mina anklar och jag faller

THE SUN IS SHINING AND SO ARE YOU

Musiken försvinner, blir öronbedövande
du dansar dig alldeles för snabbt fram till mig
Jag får en drink, du tar min hand
generad, förlägen, nyfiken, påkommen,
drunknar jag i dina ögon

tumult
Allt går så fort
vi är ute

Nu är det jag som tar din hand, du ska med mig hem
jag låtsas vara vid sinnes fulla bruk, men om sanningen ska fram
även om du hade velat hade jag inte kunnat låta dig gå
Du är stormen Carola sjunger om och jag är fucked
upphöjt till sex




Fri vers av uniqorn
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-04 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uniqorn