Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vän gav mig igår ett vackert nytt ord. Solfari - den som reser mot ljuset. Tack Björn Donobauer!


Solfari - att resa mot ljuset

Jag reser alltid ensam
men går på tåget i grupp

Jag reser utan packning
men betalar för övervikt

Jag reser genom ödemark
men färdas på motorväg

Jag reser dimensionellt
men slås av instängdhet

Jag reser i skuggvärlden
men omfamnar idéerna

Jag reser helst mot ljuset
men studerar ofta mörkret

Jag reser idag på solfari
och undrar om du vill med?





Fri vers (Fri form) av Grubbelmia
Läst 393 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-14 08:36



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Vi är tydligen många som vill hänga med!
2022-04-27

  Monica Lindgren
Tes - antites. Fint skrivet och djupsinnigt. Skulle inte ha något emot att resa med...
2021-06-21

  Lars Hedlin
Härligt och bra framfört!
2015-02-01

  Ronny Berk
tycker om solfari ( uppskattar mycket nybildade ord ) och vill gärna göra resesällskap ...
2015-01-19

  Seglaren
Bra Mia! från Seglaren=StefanF
2015-01-17

  Bibbi VIP
Jag hänger med!
2015-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia