Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

Människan i egoism och självgod bekvämlighet

En enkelriktad stupränna i diket är ingen global dränering den är till för de giriga, de på knä för sitt eget gottfinnande utan ett uns av samvete

Förstår den vresiga Jordens utbrott

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-01-14 18:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra starkt och insiktsfullt!
2015-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP