Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hiTtar

har tid att vänta
tid läker
man märker
hittar fram dit jag från start var
ljust
vita älvor som dansar i dimma
finner fred
hittar
finner det där vi alla springer ifrån
som om
lixom




Fri vers av kråkan VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-15 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP