Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har smakat på din kärlek



Sa jag nöjt med ett

leende på läpparna efter

jag fått smaka och njutit

låtit mina läppar varsamt

omslutit runt din goa kuk :)





Fri vers av Eliza-69
Läst 276 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-16 00:36



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Livsbejakande ...
2015-01-18

    ej medlem längre
Hihi vilken kåt och härlig text..
2015-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69