Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillståndet

Det ser ut att göra ont
när du ler
när du tänder cigaretten stiger
rök
ingen fara vännen strax ska den upplösas
i monotona verkligheten
jättehög musik på stereon
jättehöga hjärtslag från mig
säg nånting!
innan vi upphör här
för livet är kortare
än du tror
flyktigare än illaluktande
rök
Le inte då
du är snygg när du är arg.




Fri vers av Galmar
Läst 511 gånger
Publicerad 2004-09-04 20:04



Bookmark and Share


    Galmar

2004-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Galmar