Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidlös är våra erotiska stunder




Vi får tiden

att stanna

tidlös är våra

erotiska stunder

av en hunger av

hetta och lust

gapar våra kroppar

efter mer och mer

och vi ger och tar

tills vi slocknar

nöjda och utmattade

i kärlekens famn




Fri vers av Eliza-69
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-16 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69