Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lät badlakanet falla ner


Jag hade tagit

mig en kvällsdusch

jag ställde mig

framför min stora

helkroppsspegel

i mitt sköna sovrum

långsamt lät jag

badlakanet falla

ner mot golvet

där stod jag vacker

naken och nyfiken

på mig själv kände

hur det varmt pirrade

till i hela min kropp

en mycket härlig känsla

och kvällen var bara ung

den bjöd på så mycket mer

för du fanns i min närhet




Fri vers av Eliza-69
Läst 267 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-01-17 23:21



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Härligt :-)
2015-01-18

    ej medlem längre
Vilken härlig känsla...
2015-01-18

  Valter Örn VIP
pirr och förväntan på vad som komma skall....
2015-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69