Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En saga som andras sagor ...

 

 

ensamma bokstäver

söker

ett tryggt hem

inatt

knackar runt

möter iskalla

falska dörrar 

tårar

flödar

hoppet sviktar ...

 

På långt håll

skymtar

ett blekt ljus

inatt

 

 

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 213 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-01-21 17:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt..
2015-01-26

  ResenärGenomLivet VIP
En sorgsen saga, men lite hopp i slutet...
2015-01-22

  Lars Hedlin
Stark text av blandat format som du bemästrar stort!
2015-01-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Sårig dikt i sorgton!
2015-01-21

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text som passar i många sammanhang!
2015-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One