Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

....

 

 

 

 

 

... tystnad

åter tystnad

det ekar tydligt

lögn

falskt sinnelag

det du sa

strax innan ...

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 319 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-01-20 09:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Berörande känsla i orden...
2015-01-22

  issac.a.m
Tystnaden är mer smärtsam än döden...



2015-01-20

    ej medlem längre
Ja tystnaden är stark och gåtfull.
2015-01-20

  Quasimodo
Klartext när det gäller tystnad!
2015-01-20

    ej medlem längre
Ibland säger tystnaden mer än tusen ord.
2015-01-20

  Marita Ohlquist VIP
Text som berör och upprör!
Känns igen.
2015-01-20

  Lars Hedlin
Gör ont att läsa.....
2015-01-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sorgligt men berörande diktat!
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One