Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kvar


hennes läppar på mina talar ord, inte röst,
en bön, vars volym reser förbi ryggradens berg likt lågor,
som tänder nattens rum,

avtryck dolt inristade, till följd av en synlig absorberande saknad
ögonen, reflekterar tystnad, en klyven kapitel.
kropp totalt uppslukad, i enbart drömmar och minnen
din själ vistas där, välkomnar det vi når i ande,
men saknar i kött och blod.




Fri vers (Fri form) av Julio VIP
Läst 617 gånger och applåderad av 42 personer
Publicerad 2015-01-18 14:31



Bookmark and Share


  Filosofen 2
Mycket vacker dikt
Orden
Kyss
Saknad
Elektrisk stöt
Saknad
2017-02-03

  Ninananonia VIP
Vacker denna saknad..
2016-03-24

  anits VIP
Så fint och berörande skaldat!
2015-01-22

  Lena Själsöga Keijser
mycket vackert målar du detta skeende

just så

du berör i vemod
med en skönhets klang av sprödhet
2015-01-22

    ej medlem längre
Amazing!!!
2015-01-19

    ej medlem längre
Vackert och berörande
2015-01-18

  Epione VIP
ordkonst med mycket starka känslor, så bra
2015-01-18

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-01-18

  Carina Bendix
Underbara ord.
2015-01-18

  Marita Ohlquist VIP
Text som sjunker in och ligger kvar en stund.
Väcker tankar och känslor.
2015-01-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Vacker text i spännande format!
2015-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Julio
Julio VIP