Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det kört

Fortet har fallit
inuti kämpade man
till siste man

Sten för sten föll det
inuti rasade stormen
tyngde bojorna ner

Milt höll fiendearmén
sin belägring
tålmodigt utan krav

Väntade endast ut och visste
att det lönar sig
att belägra utan att trycka på




Fri vers av Elisabeth H
Läst 174 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-18 17:15



Bookmark and Share


  Silverstripe
Fredlig krigföring. Som kärlek. Kul dikt!
2015-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth H
Elisabeth H