Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låga

Stearinljusets flämtande låga över skrivna betraktelser, urdruckna krus, din skäggrest i handfatet och gardinens sista fläkt i kvällsvinden




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-18 20:44



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
En dikt med få ord
Ut fyller mycket varm kärlek
2022-01-05

  Lars Hedlin
Tycker mycket om din text!
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP