Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av godhet...av ondo


Stämband
kan stämma till eftertanke.

Ljudvågor
kan få ens inre att vibrera
av glädje
av stolthet
av förtret
och av kärlek.

Blickar
kan såra
kan egga
kan tala.

Händer
kan famla
kan smeka
kan aga.

Det sägs
att människan är god
ja, om de handskas väl
med sina resurser.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-01-19 10:31



Bookmark and Share


  anits VIP
Så klokt och tänkvärt skaldat!
2015-01-23

  ResenärGenomLivet VIP
En fin och tänkvärd text...
2015-01-22

  Lars Hedlin
Vishet och insikt!
2015-01-20

    ej medlem längre
kloka ord…applåder
2015-01-20

    ej medlem längre
En smart utformad sanning!
2015-01-19

  Ingrid Trolle
Manar till eftertanke
2015-01-19

    ej medlem längre
Tänkvärda ord!
2015-01-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att fundera på!
2015-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP