Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undantag

livet är ett undantag
från guds rike

så obegripligt




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-01-19 14:17



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
så BRA!
2015-01-22

  Nanna X
ack dessa undantagsregler...
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP