Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrevs våren 2003 eler något sådant, natyurligtvis hade jag Strindbergs Hemsöbrona i minet


som ett yrväder i april

Som ett yrväder i april
Kom och gör vad du vill
Som ett yrväder i april
Då våren inte kan vara still

Jag somnar med den fulla månen
Då den väl sjunker ner i sin säng
Precis innan solen ringer i telefonen
På väg uppöver en väntande äng

Jag väntar på en vind
Som ska bli ett yrväder
Som stilla kysser min kind
Och letar sig in under mina kläder

Här väntar jag ännu
Här finns jag för dig
Kom och ta mig nu
Kom och fånga mig

Som ett yrväder i april
Kom och gör vad du vill
Som ett yrväder i april
Då vanliga vindar inte räcker till





Fri vers av PPQ
Läst 435 gånger
Publicerad 2006-04-09 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ