Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
For my Foreign Friends: Read in English below The Swedish Text


I wonder a lot - Jag undrar så mycket

Jag undrar över födseln
Jag undrar över döden

Jag undrar över ungdomen
Jag undrar över ålderdomen

Jag undrar över lyckan
Jag undrar över lidandet

Jag undrar över framgången
Jag undrar över motgången

Jag undrar över livet
Jag undrar över döden

Jag förundras...
-----------------------------------
I wonder about birth
I wonder about death

I wonder about youth
I wonder about old age

I wonder about happiness
I wonder about suffering

I wonder about success
I wonder about failure

I wonder about life
I wonder about death

I wonder...




Fri vers (Fri form) av Grubbelmia
Läst 417 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-01-19 17:20



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Ja, en gåta är det hela livet! Vacker, den här texten i sin enkelhet!
2021-06-16

  Filosofen2
Existensen....

LIVET

DÖDEN


Det är många frågor som människor ställer sig, som är mycket viktiga i utvecklingen, i den fortsatta åskådningen.

Underbar text.

2015-03-16

  Bibbi VIP
Begrundar.
2015-02-20

  aol
Vi kan inte dö vi forsätter att leva som goda andar i en energi som är Gud i en kärlek utan gräns, kram,
2015-02-04

  Lars Hedlin
Mycket bra utfört .)
2015-02-01

    ej medlem längre
Undrens tid är inte förbi men varför så
2015-01-23

  aol
Starkt bra skaldat
2015-01-21

  aol
Ja döden sade till livet det du är har oxå jag varit, och lev njut min vän för det jag är nu ska du oxå bli,
2015-01-21

  Epione VIP
Mm frågor som man ställer ofta till sitt inre. Vissa svar har man kanske och vissa får ligga och grubbla :)
2015-01-20

  walborg
Viktiga frågor att ställa - viktigare än svaren
2015-01-19

  Ronny Berk
väl förd undran, från födsel , över livet - till döden, väl disponerad , den poesin !
2015-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia