Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag såg dig


Jag minns

dagen som

det var igår

första gången

jag såg dig min fina

vilken underbar dag

magisk ögonblick

som jag för alltid

kommer att minnas

så länge vi lever

Kyss... <3




Fri vers av Eliza-69
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-19 17:04



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Fint...
2015-01-19

    ej medlem längre
Fint!
2015-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69