Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egentligen (i teorin)

Vet egentligen ingenting med säkerhet
utom att det är så mycket jag inte vet
Är du kall eller het
det är något jag inte vet

Tänker att det är nog bra att inte allt veta
att livets alla mysterier få beta
Att skatterna få leta
det är vad som gör oss heta

Skatterna tappar sin lyster
när dom inte oss lyster
Men när du ser mig säg blir du yster
eller ser du mig och känner dig dyster

Andra skatter lyser mera klart
lockar pockar lovar underbart
Säger dom vill skina snart
tillsammans så klart

Men du har taggarna utåt så vass
i ditt sällskap känner jag mig kass
Ska jag vara helt krass
så gör du att jag ropar pass

Jag vänder ryggen till när du inte vill
då åker taggarna dina in och du vill lite till
Men ta mig tusan vilket pickligt pill
tolkar nu det som att du inte alls vill

Du tycker om att skatterna fånga
sen går du upp i rök som ånga
Jagar hela nätterna långa
för att nästa skinande skatt fånga




Bunden vers av Elisabeth H
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-19 19:55



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Här var det
Rimmarverkstad
Så det stänker
Om Diktarjaget.
Fyndigt skaldat!!
Alltså.:)
2015-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth H
Elisabeth H