Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utifrån tystnaden

 

 

ser jag ljuset

bryr mig inte längre om

dina lögner och svek

tacksam ändå

för den plågsamma vägen

du visar mig!

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 238 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-01-20 20:35



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Livets skola smakar galla, ledsen att du också får veta det genom erfarenhet. Vackert och koncist skrivet.
2015-01-27

    maija tuori

Starka känslor...bra skaldat !
2015-01-27

    ej medlem längre
En stark text som fångar känslan..
2015-01-26

  ResenärGenomLivet VIP
Starkt att resa sej och gå vidare...

2015-01-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Styrka och sorg sammanbunden i din dikt!
2015-01-21

    Dan Myrbeck
Tänkvärt
2015-01-21

  Rozsi.kovacs

Denna känns igen o berör, efter svek
går man trots det vidare och kan
ändå hantera. Bravo
2015-01-21

  Lars Hedlin
Uppvaknadet kan ibland vara så så svårt men endock befriande...kram
2015-01-21

  Marita Ohlquist VIP
En bra text om livet.
Att försonas med det som hänt, ta lärdom och gå vidare.
2015-01-21

  issac.a.m
Dina ord griper ett ögonblick av kvävning ...


Känns...
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One