Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Appropå att älska barn


Gulliga kärleken

Gulliga kärleken till barn är en allvarlig lek. Andras barn är inte gulligare än dina. Andras barn är bara nästan lika gulliga som dina egna. Det är bra om de vuxna håller sams. När vuxna blir osams kanske någons gulliga barn går förbi och blir en gisslan. Det gulliga barnet finns då inte längre nej nu har det blivit förvandlat till en öga för öga för tandbomb. Om du rör mitt barn så tar jag livet av ditt ? Bilderna på barnmilitärer fräter i ögonen. Gulliga kärleken gör ont att se på även om det bara är på tv.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 335 gånger
Publicerad 2015-01-19 22:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra!
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP