Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där jag bor

Du som vet vart jag bor när vägen är dimmig och natten har vässa sina klor .

Du som vet var jag bor... jag faller snabbt ner mot ljuset och mumlar "du vet allt vart jag bor" Du visade mig vägen en gång va ? Eller var det oändligt många gånger men ändå är det bara du som vet var jag bor .

präglad av ensamheten men jag går väll dit ändå till du som vet var jag bor. Släpp in mig ! Inget svar. Plötsligt. Bakom mig där är HON som alltid vet vart jag bor. Jag har ju bott hos dig i nio månader , ere du som alltid vet vart jag bor min lilla mor? Följ mig mamma följ mig bara en sista gång till.




Fri vers (Fri form) av Nesma mourssi
Läst 198 gånger
Publicerad 2015-01-20 02:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nesma mourssi