Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Talesätt och ordspråk i ny tappning


Variationer

Alla fiskar bär sin rom.

Liten luva hjälper ofta stor tomte.

Smid nya planer medan hjärnan är varm.

Bara den som har ett harem kan skilja sig från mängden.

Ta ingen skit även om det finns en del som vill ge dig det.

Ibland måste en sätta ner foten! Se bara upp för hundskit!

Den som är tappad bakom en vagn har inte sällan skägget i brevlådan.

 

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-21 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP