Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


aforism21jan15

Ingenting är omöjligt. Alltså inte ens ingenting




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-21 09:41



Bookmark and Share


    Tommy M
Ja, slutsatsen blir att allt är möjligt. Även ingenting. Dvs ingenting är möjligt.

Ingenting är möjligt. Eller hur? Allt är ju faktiskt.

"Allt är möjligt. Mer än allt!" (Witold Gombrowicz)

En annan gång får vi analysera vad "ingenting" betyder...
2015-01-22

    Nils-Ivar Lindström
Allt är möjligt. Alltså mest av allt.
2015-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP