Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/coloratis..../


K O K S - G R Å




































hennes liv


hade alltid sprudlat


som ett färgsprakande


lavautbrott,




en OSCARS-PREMIÄR,



helt enkelt



som en explosion



i det fashionabla



villaområdets


superkända


färg-fabrikants



lagerdepå.





men när hon fick


"beskedet"



> långt framskriden cancer

i bukspottkörteln <




blev varje sekund,


varje middag,


varje samlag,


varje opera med WAGNER



allt,





ett inferno


av ljudlös smärta


projicerat i



KOKSGRÅ


dogma-film






nu återstod


endast


en utväg.......




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 262 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-01-21 17:47



Bookmark and Share


  Miss Mod
Den enda utvägen! Typiskt!
2015-02-02

  Yrre VIP
Berörande!
2015-02-01

    ej medlem längre
Du väljer dina bilder med omsorg. De talar tydligt om livets omskakande förändringar. Om ett före och ett efter
2015-01-22

  Yrre VIP
Oj, berörande text!
2015-01-22

  Ingrid Trolle
Så oerhört tragiskt!
så sorgligt svart och
oerhört slut.
Mycket berörande
skildrat
2015-01-21

  Fredrik Gaefke
Drama!
2015-01-21

    Lena Söderkvist VIP
Väldigt intensivt och vackert.
2015-01-21

  Teresia Ridell
Svidande, brännande och fantastiskt bra skrivit !!
2015-01-21

  Marita Ohlquist VIP
Textens innehåll är lika mörk som färgen på bokstäverna!
2015-01-21

  Maj-Lis VIP
Och kanske lite närmare åt det svarta hållet
2015-01-21
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden