Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fr. Internet


I've still remembered ...

 

 

 

these wonderful feelings ever

your little note

brings beautiful flowers

in my mind




Fri vers av Rise Little One
Läst 169 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-01-23 13:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Go text som ger härliga minnen...:-)
2015-01-28

  Marita Ohlquist VIP
Härlig påminnelse!
Har jag inte tänkt på det på länge.



2015-01-23

  Quasimodo
Så lite som kan göra så mycket!
2015-01-23

  Lars Hedlin
Underbart!
2015-01-23

    Dan Myrbeck
Little note,
big feeling!

2015-01-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Visst minns man detta! Nostalgitripp!
2015-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One