Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är ju inte alltid jag skriver om sådant som ligger mig nära i tiden, om inte inspirationen kommer från något jag läst eller sett på film förstås. Men här har vi en dagsfärsking. Enjoy!


Oasen

Lugnt, tryggt, fridfullt,
du för med dig oasen,
lämnar inget åt fantasin.

Vackert, oändligt och utan slut,
du visar ett universum,
vars gåtor är lösta.

Smakfullt, njutbart och exklusivt,
du är måltiden,
som tillfredsställer alla sinnen.

Tveklös, redbar och utan rädsla,
du är hjälten,
som vinner mitt hjärta.




Fri vers av Elisabeth H
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-23 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth H
Elisabeth H