Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En morgon

 

 

 

 

 

 

 

Lugnande stillhet

njutning för trötta sinnen

livets friska tag




Bunden vers (Haiku) av Rise Little One
Läst 195 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-25 08:38



Bookmark and Share


  Suss Petersson
Kändes skön att läsa så stilla som bara en morgon få vara
2015-02-07

  ResenärGenomLivet VIP
Sköna ord...tack för fin haiku...
2015-01-28

  Marita Ohlquist VIP
Dagens första lästa text.
Tack för den.
2015-01-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Stämningsfull haiku i morgonstund.
2015-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One