Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Snökristaller

Vi stod och kisade mot solen
mot alla snökristaller
som lekte luft mot luft

Och vi skrattade
för någon hade gjort så fint

Och det var enkelt
som en tavla

Du hade lovikavantar
och röda kinder

Jag fick värma mina händer
i din stora famn

Och det var evighetssekunder
med gnistrande snö på taken

Och jag andades ånga

Och din ånga
blandade sig med min

Och vi var säkra bägge två

Att det var ett tecken på kärlek




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-01-25 11:20



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Underbart beskrivet
2015-01-27

    ej medlem längre
Ett kort möte kan verka som evigheten självt. Fint och ödmjukt skrivet!
2015-01-26

  Kjell Åhsberg
Mycket fint!
2015-01-26

  Mats Edin VIP
Lovikavantar och röda kinder

Temperamentsfullt vackert
2015-01-26

  Teresia Ridell
Mysigt, varmt och fint skrivet !
2015-01-25

  Marita Ohlquist VIP
Ett oförglömligt barndomsminne!
2015-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP