Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka


Jag skulle åka dit igen
Jag skulle sitta där i solen
Låta vinden rufsa håret
Och titta ut över Atlanten

Jag skulle tänka på oss tre
Hur innersta närhet glidit isär
Hur känslor och liv tagit skilda vägar

Jag skulle tänka på hur konstigt livet är
En okänd plats en ö långt bort
Dit hade slumpen kallat oss till möte
Själ hjärta och det allra sista andetaget


Nu var jag tillbaka där igen
Tog dagens meny på tavernan i hamnen
Tomatsoppa sallad fisk från Atlanten tre meter bort
Solen sken och vinden rufsade håret

Men jag kunde inte äta
På min meny för dagen fanns bara
Minnen sorg längtan att förstå



© Birgitta Englund Dimitrova 2015




Fri vers (Fri form) av Klara Ord VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-01-25 14:01



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Text i sorgsen ton berör mitt innersta!
2015-01-25

  Palett
Sorgesamt vemod läser jag i din fina text.
2015-01-25

  Marita Ohlquist VIP
Text som berör själ och hjärta!
Fint skrivet om en stor sorg.
2015-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Klara Ord
Klara Ord VIP