Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen snö mot staketet, ord nr 28


Uthållighet

Uthållighet är väl bra? Att man inte ger upp med detsamma. Att man stannar kvar. Att man fortsätter till man är klar. Att man fortsätter till man är färdig. Att man fortsätter till det tar slut. Att man fortsätter till det är över. Det är väl bra? Stänga av. Stanna kvar. Stå ut. Inte ge sig. Aldrig ge upp, hur vansinnigt det än är att fortsätta. Det är väl bra. Inte? Var går gränsen mellan att vara uthållig och att vara korkad? Gränsen går vid att stänga av. Att stänga av är att ge upp i förtid. Det är inte att leva, det är att vara död. Är man tillräckligt uthållig märker man inte när man dör på riktigt.




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-25 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP