Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abra Macabra

Abra Macabra, Sim Sala Bim
nu släpper vi mystiken in.
En liten droppe sot,
en liten droppe svett
En stor dos smärta
och överdos av folkvett.

Abra Macabra, Sim Sala Bim
utöver längtan och utöver själen min.
Vi har så många lik, vi har så många tårar.
om vi nödvändigt måste sakna,
så lägg det på bårar.

Abra Macabra, Sim Sala Bim
nu kör vi på begravning och lägger in.
Vi har så många sorger, vi har så mycket trauma.
Nu lägger vi locket på
och marscherar vidare med hög fana.




Fri vers av Elisabeth H
Läst 183 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-25 20:45



Bookmark and Share


  Varja Askeland
Mycket bra skrivet!
2015-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth H
Elisabeth H