Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man får veta att någon närstående har en dödlig sjukdom...


En skugga

En skugga
vilar över våra liv
Dödens skugga
Våra tankar blir så stora
Våra sinnen så djupa
Livet finns här
i varje sekund
liksom dödens skugga.
Men vi förnimmer den
tydligare nu
som vi också gjort förr
i perioder av våra liv
när verkligheten
kommit oss nära
Låt oss ändå bejaka livet
Leva
vår stund på jorden
Alla ska vi dö
en gång
Men livet är nu
För oss.




Fri vers av Cordesa
Läst 458 gånger
Publicerad 2006-04-10 07:44



Bookmark and Share


    Blåklockan
Mycket vacker....och sorglig
2006-04-11

  * Ammi *
Ja alla ska vi dö, saknaden blir stor..ibland är det kanske bäst som sker, fint skrivet!
2006-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Cordesa