Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obalans


"Det haltar lite,
när sinnet är ungt
och kroppen krum."
sa gubben,
och stapplade vidare.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-26 23:41



Bookmark and Share


  anits VIP
Härliga rader!
2015-02-06

  ResenärGenomLivet VIP
...att fortsätta, oavsett...bra...
2015-01-28

  Lars Hedlin
Gillar denna mycket!
2015-01-27

  Ingrid Trolle
Detta var en härlig text
om kroppen i åldrandets
förbannelse i ett ungt
sinne.
2015-01-27

  Marita Ohlquist VIP
En bra text att fundera på!
Att inte ge upp utan fortsätta gå.

2015-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP