Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blidväder

Vårtecken ___Blidväder, bakom lukten av hundskit gömmer sig våren
__Jag ska ut då, springa naken i skogen hahaha
snubbla på halkiga rötter,skrubba upp mina knän.
Gråta mig snorig, skrika sedan springa hem till min arga varma mamma.
Omplåstrad av desivon och bomull blir jag sedan
inburen till min nybäddade säng där kvällen krypit inemellan mina lakan.
Jag somnar fort snyftande med bultande hals.




Fri vers (Fri form) av Undrar
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-27 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Undrar
Undrar