Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oknäckt eller något


om man inte förstår att knäcka nöten
så förstår man det inte
det är det inga ben i och heller inte någon yxa
nej inte ens ett kastrull-på-huvudet-så-knäck-din-nöt-klonk hjälper

DET

får man bara ont i huvudet av

(särskilt när man hör nöten fnissa)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-27 13:10



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Jag tror d e T... inte o-t-änkbart - om än inte omedelbart...
2015-01-28

    ej medlem längre
Å vad jag tycker om Just Det:
"om man inte förstår att knäcka nöten
så förstår man det inte.."

Det där "prova, försök att tänk på annat sätt.." Det fungerar ju sällan.

Förstår man inte så förstår man inte.
2015-01-27

  Silverstripe
Och i mitt huvud börjar en liten röst sjunga "Far, jag kan inte få upp min kokosnöt...." :)
2015-01-27
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP