Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara du själv(redigerad) comeback efter att inte skrivit några texter på ett bra tag


Vackraste

ur en människas närhet

ögonblicken

genom livet

 finns en historia

som ingen vet någonting

om




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-01-27 16:36



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket vacker och mycket sann!
2015-01-31

  Jack_iX
Och comebacken ... gillas varmt o mjukt stämmningsfullt som alltid.

Välkommen ...
2015-01-29

  ResenärGenomLivet VIP
Mjuka, fina ord...och tänkvärda...
2015-01-28

    ej medlem längre
Ja så kan det vara!
Roligt att du skriver igen, jag har saknat dig...
2015-01-27
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP