Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här bor en svart natt

Inuti mig bor en svart natt,
men Du ser alla stjärnorna.




Fri vers av charmooney
Läst 133 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-27 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charmooney