Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en skatt

Det är som om dagen
aldrig vill ta slut
Som om solen aldrig
vill gå ner
Du är mjuk men samtidigt hård
som siden och sammet och
all världens under
Du är pukor och trumpeter
blixtar och dunder
Som guld och juveler
i miljoner blixtrande gnistrande
vackra färger
Du är harmoni i symfoni
och alla kulturskatter
de oskattbara
Att älska och känna mitt hjärta
utan ett uns av smärta
Sån vacker fridfullhet
att jag blir tårögd när
jag tänker på det
Du är underbar bar
och bara helt enkelt
underbart bar
Att aldrig behöva fundera
och att aldrig behöva tveka
är en oskattbar lyx
som förunnas få
men borde vara
allas lott ändå




Fri vers av Elisabeth H
Läst 195 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-01-27 21:01



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Vacker hyllning
2015-01-30

    ej medlem längre
Fint skrivet Elisabeth, med känslor som bara flyter på, härligt.. ;)
2015-01-28

  Skymning Blå VIP
Behaglig text att läsa, bra skrivet
2015-01-27

    Lena Söderkvist VIP
Ljuvligt och fantasifullt, tycker väldigt mycket om stycket
2015-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth H
Elisabeth H