Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden kommer från Elie Wiesels självbiografiska bok Natten.


Olärd

 

Det är den bilden.

De små armarna, de små benen, näsorna, munnarna, ögonen. Det mjuka, det nyss startade, livet.

Kastat levande i eld.

Död i ohållenhet.

Det är den bilden.

Den bränner.

Och vi har ingenting lärt.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 206 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-01-28 11:19



Bookmark and Share


  agneta pichler
och tyvärr kommer
den mänskliga naturen
aldrig lära sig..


2015-01-28

    ej medlem längre
Starkt. Efter minnesdagen av Förintelsen igår
får jag samma bilder som Nannax.
Vi borde lärt.
2015-01-28

  Nanna X
hu. får bilder av koncentrationsläger.
2015-01-28
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP