Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrevs en ruggig höstdag 2000, en vän berätade om en bekant som var döende i canser...


i morgon kan det vara försent

I morgon kan vara försent
Glöm det, lev nu.
Men glöm aldrig
Att i morgon kan det vara försent
Att säga de där orden
Som betyder så mycket
Om man verkligen menar det.
Ord som förlåt
Eller ord som jag älskar dig

Jag älskar dig
Och i morgon kan det vara försent
Att säga det till dig
Så jag säger det nu.
Jag minns den vän
Som jag förlorade
Som jag aldrig hann krama
Som jag aldrig berättade för
Hur mycket jag älskade henne
Och att hon alltid finns där
I mitt hjärta.

I mitt hjärta är hon skyddad
I mitt hjärta kan hon leva
För att jag älskar henne
Så otroligt mycket

Har du tvekat
Har du tänkt tanken
Att ge någon en kram
Och säga de där orden
Ja jag älskar dig verkligen
Och ja jag behöver dig.
Har du tvekat
Kanske därför att du inte vet
Hur du ska säga dem,
Orden som betyder så mycket
Och därför är så svåra att säga.
Jag älskar dig, med hela mitt hjärta
Och jag är så glad att du finns min vän
Att du andas och lever,
Att du får mig att skratta
Och du får mig att våga tänka.

Du som är min vän,
Vad skulle jag göra utan dig
Dig som jag älskar så,
Som ett syskon, förälder
Släkting, vän
Eller som jag helt enkelt älskar
Utan någon egentlig anledning
Förutom att du är just du
Tack för att just du kommit in i mitt liv
Och att jag får ta del av ditt
Det gör jag med glädje
Och jag känner tacksamhet
För att jag får vara en del av ditt liv
Och för att du valt att vara en del av mitt.
Tack så hemskt mycket.

Vi kan be varandra om saker
Och vi vet båda att vi skulle göra
Vad som helst för att hjälpa varandra.
Jag vill be dig om en sak,
Om en sak som skulle betyda så mycket för mig.
Säg mig min vän,
Snälla låt mig älska dig.
För det är du väl värd
Genom att vilja var någon
Som betyder så mycket för mig
Som du faktiskt gör.
Så jag ville bara säga allt det där
Som kan vara försent att säga i morgon.
Om jag skulle vänta tills i morgon
Och det skulle visa sig vara försent
Då skulle jag aldrig förlåta mig själv,
Så jag passar på att ta tillfället nu att säga det
Jag älskar dig.




Fri vers av PPQ
Läst 390 gånger
Publicerad 2006-04-10 10:12



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Vackert o sant !
Visst ska man inte vänta med såna positiva saker som man kanske inte får tillfälle till att säg eller göra sen.
2006-04-10
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ