Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amadevs Kropp

Naken framför badrumsspegeln
Ser jag min knotiga hydda
Narcissism slår mig
I en immande reflektion
Ensam är jag vacker
Eva och Adam, Adam och Eva
En och samma person
Människa
Tids nog kommer jag vara ett lik
Begraven, glömd för efterlevande
Aldrig några ättlingar som skall mig minnas
Endast fader, moder
Närande moder, fader till likmaskar




Fri vers (Fri form) av Exuberance
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-29 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Exuberance
Exuberance