Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gicken Gick


Igår Går

Ormen Oro spänner fast sig muskulöst stadig.
Ängeln Ängslan fladdrar och pillar överallt.
Drömmen Hopp är nu skräddare på yta.
Sömniga Maran kurar och minner.
Klockan Tid tickar hela tiden.
Tanken Siren håller ner play.
Spaghetti Sås i roten.
Blåa Geten i magen.
Bilen Bil åker.
Jagen Jag.
Dejen Du.
Oss.
Vi.




Fri vers (Fri form) av Undrar
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-29 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Undrar
Undrar