Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnadn


Det finns ingen tystnad

som befaller

det är klädsamt

då ljuden lagt sig

något sågar i tiden

rubrikerna har fallit

ingen säger något

tidsenligt

det finns aldrig något

utan


______




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 200 gånger
Publicerad 2015-01-29 16:52



Bookmark and Share


  L.byström
När läsaren får tänka själv, då är det riktigt bra poesi..vackert!
2015-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén