Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svensk arbetsmarknad, medelmåttornas diktatur


Vad är en diktatur


Skjut mig
Inte
Tortera mig
Inte

Men avskeda mig
Radera mig från listan
Krossa min tillvaro

Då jag uttrycker min åsikt.




Fri vers (Fri form) av Jane S VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-30 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP